Wolfphoto

 

For mig betyder billeder en måde at udtrykke følelser, tanker og skønhed på, og ofte finde man det på de steder man ikke forventer det.

Når jeg tager et billede er det vigtig at det fange og at det giver beskueren noget at tænke over eller at man bare kan slappe af, når man ser på billedet.

En gang imellem kan jeg godt finde på at udfordre vores billede af den perfekte verden, for selv det uperfekte kan være perfekt og sætte vores tanker i gang.

Mange af mine motiver er af naturen, dyr eller byen. Da det er det område der fascinerer mig mest. Der er ikke noget smukkere end at opleve naturen igennem en kameralinse og fange naturens smukkeste øjeblikke og dyrenes skønne udtryk. Samt midt i storbyens larm kan der findes så mange gode motiver af bygninger, lys, strukturer og knap så pæne ting som vejskilte mm.

Dyr er for mig fantastiske at fotograferer, fordi de ikke tænker over hvordan de ser ud, de er som de er. Ofte tager det lang tid at få det perfekte billede i kassen, men når man kan bruge det som meditation, gør det ikke spor.

Jeg håber I vil nyde mine billeder i jeres eget hjem

Wolfphoto - Maria Autzen Schiøtz

Wolfphoto er en del at wolfdesign. Hvor jeg laver mange forskellige ting indenfor webdesign, markedføring og grafik. Du er meget velkommen til at besøge min hjemmeside wolfdesign.dk og se om jeg kan lave noget for dig