Restaurering af gamle billeder

 

Mange af os har gamle billeder liggende derhjemme, af vores forældre, bedste forældre og muligvis også af oldeforældre.

 

Med tiden, selvom vi passer på dem i album og forsøger at opbevare dem mørkt, så tager billederne skade med tiden. Farverne falmer, der kan opstå huller, bøje skader og mange andre ting. Det er en del af ens fortid, som går tabt, gamle minder som ikke kan erstattes og det er vigtigt at man får restaureret billeder i tide inden de tager for meget skade.

 

Nu har du mulighed for at få restaureret dine gamle billeder.

 

Måden det foregår på:

 

  1. Kontakt os på kontakt@billeder4you.dk – Fortæl os lidt om billedet, hvad du gerne vil have lavet og hvad forventninger du har til at vi kan restaurere det. Medsend også gerne et mobilfoto af billedet eller anden måde så vi kan se det. 
  2. Du får en vurdering tilbage fra os om billedet kan restaureres og hvad den maksimale størrelse er, samt pris. Det kan ske at man nogle gange har et billede, som har taget for meget skade eller farverne er for falmede til at det er svært at rede.
  3. Er du tilfreds med det vi kan lave og prisen. Så skal vi bruge billedet, det kan sende til os på flere måder. Du kan selv scanne dit billede ind og sende det til kontakt@billeder4you.dk, husk at skrive dit navn i emne feltet eller du kan sende billedet med posten eller aflevere det personligt, hvis du enten ikke har en scanner eller ikke mener du kan scanne billedet godt nok.
  4. Herefter går vi igang med at restaurere billedet. og så snart billedet er færdigt bliver det sendt på mail eller hvad der er aftalt.

 

Ofte ligger priser for et restaurering af et billede fra 200 kr. Hvis der er tale om flere billeder, så kan vi lave en speciel pris

 

 

Du kan se nogle eksempler på restaurering overfor