Materialer

Hos Billeder4you kan du få dine fotos og illustrationer på 4 forskellige materialer; Plakater, Lærred, Fyrretræ og Galleritryk. Hver materialer giver sit udtryk til billedet. Herunder kan du læse mere om de forskellige, så du kan træffe det rigtige valg

Plakat

Vores plakater er lavet på mat plakattrykpapir som er 234g/m². For jer der ikke er så tekniske, så er almindelige papir som vi bruger i printere 80g/m². Så vores plakater meget tykke. Denne type plakat kan bruges på alle fotos ligegyldig om fotoet er sort/hvid eller farver. Vi har valgt en mat papirtype som kan virke både med og uden ramme. Vores plakater kan fås i mange forskellige størrelser, helt op til 120×150 cm

Lærred

Alle vores fotografier kan fås på lærred. Lærred giver en flot struktur på billedet og giver en flot optik. Rammetykkelse er enten 2 cm ved mindre formater eller 4 cm ved billeder der går fra 80×80 cm og op efter. Det betyder at fotoet bliver trukket ned om kanten og man skal derfor være opmærksom på at lidt af billedet forsvinder. Lærrederne har høj UV-resistens og holder farverne i lang tid.

Vi anbefaler ikke at man bestiller illustrationer på lærred, da det kan fjerne nogle af illustrationernes detaljer, men vil man gerne have et tegnet udtryk for illustration, så kan man gøre det.

Vores fotos kan fås i på lærred fra 20×30 cm og helt op til 120×160 cm

Fyrretræ

Vil du have noget der er lidt anderledes til dit hjem, så kunne fyrretræ være en god mulighed. Det giver vores fotos og illustrationer et naturligt look. Billederne består af 2 til 8 fyrretræspaneler alt efter hvor stort billedet er. Billedet har afrundet hjørner og mellem hver panel er det 1-2 mm afstand.

Træpanelerne er 2 cm tykke, dertil kommer et eller flere tværpaneler på 2 cm tykkelse på bagsiden. På bagsiden er der ophæng. Fyrretræet er FSC®-certificeret træ fra bæredygtigt drevne skove (FSC 100% ; C118036)

Galleritryk

Vi du have et eksklusiv udtryk på dit billede, så skal du vælge galleritryk. Fotoet bliver trykt på en 4 mm tyk akrylglasplade og forstærkes på bagsiden med en aludibondplade. Gallerityk giver en fantastisk dybde til billedet.

Når du bestiller et galleritryk, følger der altid vægbeslag med. Hvilket system der bruges til vægophæng, kommer an på størrelsen på billedet. Ved små formater op til 45 bruges der spejlblik og ved de store formater bruges der skinner.

Galleritryk er vores dyreste produkt, men det er også pengene værd