Fotografering af dyr

 

I dag betyder vores dyr meget for os og vi ser dem som en del af familien. Ligesom vi fotograferer vores børn, så er der også mange som gerne vil have fotograferet deres dyr. Man har mulighed for at tage dyrene med i et studio og få dem fotograferet, men det er jo ikke dyrenes normale omgivelser.  

Her tilbyder vi en mulighed for at dit dyr kan blive fotograferet i deres hjemlige omgivelser, hvor dyrene føler sig trygge og man kan få deres indre personlighed frem. Om det er indendørs i hjemmet, i haven eller på et naturområde er noget man aftaler med fotografen. De dyr som vi kan fotografere er

 

 • Hund
 • Kat
 • Heste
 • Fugle
 • Gnavere

 

Nogle dyr kan være vanskeligere at fotografere end andre og derfor kan det være svært at sige hvor lang tid fotosessionen bliver. Men ofte kan vi på 1-2 timer få det perfekte billede i kassen. Ved nogle af dyrene kan det være nødvendigt at lave små pauser.

Inden fotosessionen er der blevet aftalt med ejeren, hvordan fotograferingen skal foregå. Ofte anbefaler vi at fotograferingen skal foregå der hvor dyrene har det bedst, om det er i en hundeskov, på en mark hvor dyrene er vant til at være eller i en have og vi forsøger at bruge mindst muligt udstyr, for ikke at stresse dyrene unødigt, for det giver meget sjældent gode billeder. Hvis du er i tvivl så kan du læse vores anbefalinger til fotosessions herunder. 

 

Foto pakken indeholder:

 • Samtale med ejeren om fotooptagelsen
 • Fotosession på 1-2 timer
 • Kørsel på 70 km fra vores firma (ved længere kørsel kommer der tillæg)
 • Redigering af billeder
 • 10 færdige billeder på en cd
 • 1 plakat i størrelse 40×50

 

Pris:  2000 kr. inklusiv moms  

Læs om hvad man skal være opmærksom på fotografering af de enkelte dyr

Ved hunde

Vælg et område, som hunden elsker at være i. Muligvis et sted hvor hunden har gode Hunde fotograferingmuligheder for at bevæge sig.

Hvis billederne skal være mere rolige så vælg et sted hvor hunden normalt elsker at ligge og kan være afslappet.

Der er også mulighed for at ejer og hund kan være sammen på billederne. Er det en jagthund kan man også lave fotosessionen ved en jagt.

Fotografering af katteVed katte  

Katte kan være svære at fotografere og ofte skal man være på dupperne og de bedste udtryk kommer ofte når man mindst venter det.

Ofte har vi gode erfaringer med fotografering indenfor, men billeder udenfor er også klart en mulighed, da det viser kattens naturlige bevægelser og udtryk. Ved fotografering udenfor kan der en mulighed for at katten går sin vej og kan være svær at få tilbage, men det kommer meget an på kattens personlighed. Dette aftales nærmere med fotografen.

Ved heste

Heste er nogle store pragtfulde dyr og man har mange muligheder. Tænk på hvad udtryk du ønsker din hest skal have på billederne og om du skal være med på billederne.

Skal det være stilstående billeder eller skal hesten være i bevægelse. Hvis hesten skal være i bevægelse og fri har vi gode erfaringer med en stor åben mark.

Skal du være med kan du overveje om fotosessionen muligvis skal være i skoven, på stranden eller hvis I har en favorit disciplin. Der er mange muligheder.   

billede af flyvende stellersørnVed fugle

Fugle kan være alt fra kanariefugle, papegøjer, duer og ørne eller falke. Vi har igennem tiden fotograferet mange ørne og falke med deres falkonér, men hvis man som privat person gerne vil have sin fugl fotograferet, er der andre muligheder med semiclose eller close up fotos indendørs. 


kanin fotograferingVed gnavere

Gnavere er jo oftest dyr, som man ikke kan have løbende frit omkring uden der er en form for indhegning.

Derfor anbefaler vi til denne fotosession, at man laver en midlertidig større indhegning, som man kan bruge til fotosessionen, hvor det er muligt for fotografen at ligge og sidde i.

Hvis der er tale om en kanin, som går til kaninhop vil der være mulighed for at dette kan udnyttes.

Udstillinger og stævner

Hvis du deltager i konkurrence med dine dyr og du gerne vil have taget billeder der, er dette også sagtens en mulighed. Der vil vi bede dig om at kontakte os på mail: fotograf@billeder4you.dk, for at aftale nærmere og få en pris.

Salgsbilleder

Er du avler? eller skal du have solgt dine dyr og vil du gerne have professionelle billeder til salgsmaterialet. Så kontakt os på fotograf@billeder4you.dk og så kan vi aftale nærmere. Hvis der er tale om gentagende aftaler, så er der mulighed for rabat. Vi kender også grafikere, der kan hjælpe med opsætning.