Vi kunne ikke ønske os en bedre - Datter i sort/hvid - Billeder4you

Vi kunne ikke ønske os en bedre – Datter i sort/hvid

Tilgængelighed: På lager
Varenummer: vi-kunne-ikke-ønske-os-en-bedre-datter-i-sort-hvid-000217

Vi kunne ikke ønske os en bedre – Datter i sort/hvid

Vi kunne ikke ønske os en bedre – Datter i sort/hvid er en kærligheds erklæring til jeres datter, som vil vare for evigt

Har I en datter, som I er stolt af. En datter som I ikke kunne undvære og som muligvis også er jeres bedste ven. Så fortæl hende det med dette billede. Indsæt billede af jer selv eller sammen med jeres datter og fortæl hende hvor meget I holder af hende. Billedet kan fås i forskellige størrelser og kan printes på forskellige materiale. Alle billeder er i sort/hvid.

Efter endt bestilling, sender du billederne til kontakt@billeder4you.dk med reference til ordrenummer. Det er vigtigt at billederne har en god opløsning gerne ca. 2000×3000 pixel, gerne højere hvis det er muligt. Selvfølgelig jo mindre plakaten skal være, jo mindre opløsning. I tilfælde af problemer med billederne kontakter vi dig.

Tænk gerne over hvilke billeder der ville passe godt ind i de enkelte bogstaver. Har I et foretrukne ønske, så skriv det til os når I sender billederne. Ellers tilpasser vi billederne til bogstaverne.

Når vi modtager billeder laver vi en hurtig redigering af billederne, så farverne bliver klarest muligt. Herefter bliver billederne gjort sort/hvide

109.00 DKK3,899.00 DKK

Ryd