Jeg kunne ikke ønske mig en bedre - Søn i sort/hvid - Billeder4you

Jeg kunne ikke ønske mig en bedre – Søn i sort/hvid

Tilgængelighed: På lager
Varenummer: jeg-kunne-ikke-ønske-mig-en-bedre-søn-i-sort-hvid-000213

Jeg kunne ikke ønske mig en bedre – Søn i sort/hvid

Jeg kunne ikke ønske mig en bedre – Søn i sort/hvid er en kærligheds erklæring til din søn, som vil vare for evigt

Har du en søn, som du er stolt af. En søn som du ikke kunne undvære og som muligvis også er din bedste ven. Så fortæl ham det med dette billede. Indsæt billede af dig selv eller sammen med din søn og fortæl ham hvor meget du holder af ham. Billedet kan fås i forskellige størrelser og kan printes på forskellige materiale. Alle billeder er i sort/hvid.

Efter endt bestilling, sender du billederne til kontakt@billeder4you.dk med reference til ordrenummer. Det er vigtigt at billederne har en god opløsning gerne ca. 2000×3000 pixel, gerne højere hvis det er muligt. Selvfølgelig jo mindre plakaten skal være, jo mindre opløsning. I tilfælde af problemer med billederne kontakter vi dig.

Tænk gerne over hvilke billeder der ville passe godt ind i de enkelte bogstaver. Har I et foretrukne ønske, så skriv det til os når I sender billederne. Ellers tilpasser vi billederne til bogstaverne.

Når vi modtager billeder laver vi en hurtig redigering af billederne, så farverne bliver klarest muligt. Efterfølgende bliver billederne gjort sort/hvide

79.00 DKK3,799.00 DKK

Ryd