Veninder - for evigt i farver

Veninder – for evigt i farver

Tilgængelighed: På lager
Varenummer: veninder-for-evigt-i-farver-00206

Veninder – for evigt i farver

Veninder – for evigt i farver.  Vis jeres veninde bånd på en en anden måde

Er i to veninder, kusiner, kan i fortælle hinanden alt, er i altid sammen og er i bedste venner. Så vis det på en anden måde end en veninde halskæde. Vis det med et billede. Sæt billeder af jer sammen i forskellige situationer ind i bogstaverne og lav et minder for livet. Billedet kan laves i mange størrelser. Vil i gerne have billedet på andre elementer end vi tilbyder i shoppen, måske telefon cover, pude eller andet. Så kontakt os på kontakt@billeder4you.dk, så finder vi ud af det. Alle billeder er i farver.

Efter endt bestilling, sender du billederne til kontakt@billeder4you.dk med reference til ordrenummer. Det er vigtigt at billederne har en god opløsning gerne ca. 2000×3000 pixel, gerne højere hvis det er muligt. Selvfølgelig jo mindre plakaten skal være, jo mindre opløsning. I tilfælde af problemer med billederne kontakter vi dig.

Tænk gerne over hvilke billeder der ville passe godt ind i de enkelte bogstaver. Har I et foretrukne ønske, så skriv det til os når I sender billederne. Ellers tilpasser vi billederne til bogstaverne.

Når vi modtager billeder laver vi en hurtig redigering af billederne, så farverne bliver klarest muligt.

139.00 DKK3,949.00 DKK

Ryd