Lillebror - vi elsker dig i sort/hvid - Billeder4you

Lillebror – vi elsker dig i sort/hvid

Tilgængelighed: På lager
Varenummer: lillebror-vi-elsker-dig-sort-hvid-000173

Lillebror – vi elsker dig i sort/hvid

Er i en søskendeflok og har I en lillebror, som I elsker. Så giv ham en personlig gave, som fortæller ham det og muligvis samtidig viser ham nogle gode minder igennem billeder. Indsæt nogle sjove billeder af jer selv eller situationer sammen med jeres lillebror og giv ham en gave for livet.  Alle billeder på denne plakat er i sort/hvid.

Efter endt bestilling, sender du billederne til kontakt@billeder4you.dk med reference til ordrenummer. Det er vigtigt at billederne har en god opløsning gerne ca. 2000×3000 pixel, gerne højere hvis det er muligt. Selvfølgelig jo mindre plakaten skal være, jo mindre opløsning. I tilfælde af problemer med billederne kontakter vi dig.

Tænk gerne over hvilke billeder der ville passe godt ind i de enkelte bogstaver. Har I et foretrukne ønske, så skriv det til os når I sender billederne. Ellers tilpasser vi billederne til bogstaverne.

Når vi modtager billeder laver vi en hurtig redigering af billederne, så farverne bliver klarest muligt. Herefter bliver billederne lavet sort/hvid

139.00 DKK3,949.00 DKK

Ryd