Farfar - vi elsker dig i sort/hvid - Billeder4you

Farfar – vi elsker dig i sort/hvid

Tilgængelighed: På lager
Varenummer: farfar-vi-elsker-dig-sort-hvid-000197

Farfar – vi elsker dig i sort/hvid

Farfar – vi elsker dig i sort/hvid med jeres billeder. Er jeres farfar helt speciel og vil I gerne give ham noget specielt. Så er denne gave lige noget. Sæt billeder ind af jer  i bogstaverne og giv ham en personlig gave. Det er vigtigt at man husker sine bedsteforældre og dette er chancen for at give dem noget unikt fra hjertet og samtidig fortælle dem at i elsker dem. Alle billeder på denne plakat er i fsort/hvid.

Efter endt bestilling, sender du billederne til kontakt@billeder4you.dk med reference til ordrenummer. Det er vigtigt at billederne har en god opløsning gerne ca. 2000×3000 pixel, gerne højere hvis det er muligt. Selvfølgelig jo mindre plakaten skal være, jo mindre opløsning. I tilfælde af problemer med billederne kontakter vi dig.

Tænk gerne over hvilke billeder der ville passe godt ind i de enkelte bogstaver. Har I et foretrukne ønske, så skriv det til os når I sender billederne. Ellers tilpasser vi billederne til bogstaverne.

Når vi modtager billeder laver vi en hurtig redigering af billederne, så farverne bliver klarest muligt. Herefter bliver billedet lavet sort/hvid

109.00 DKK3,899.00 DKK

Ryd