Far - vi elsker dig i farver - special lavet gave fra billeder4you

Far – vi elsker dig i farver

Tilgængelighed: På lager
Varenummer: MS-fars-dag-vi-farve-00143

Far – vi elsker dig i farver

Far – vi elsker dig i farver med dine billeder. Giv jeres far en personlig gave. I bogstaverne i denne plakat får i jeres egne billeder indsat i FAR. Dette giver en meget personlig gave, som helt sikkert vil gøre jeres far glad. Alle billeder på denne plakat er i farver

Denne plakat giver mulighed for at søskende kan give deres far en personlig gave. Er man to anbefaler vi at man tager et billede af hver af børnene og et hvor de er samlet. Er man tre får hver barn sit bogstav. Ved fire er der to der skal være sammen i M og en i O og en i R.

Efter endt bestilling, sender du billederne til kontakt@billeder4you.dk med reference til ordrenummer. Det er vigtigt at billederne har en god opløsning gerne ca. 2000×3000 pixel, gerne højere hvis det er muligt. Selvfølgelig jo mindre plakaten skal være, jo mindre opløsning. I tilfælde af problemer med billederne kontakter vi dig.

Tænk gerne over hvilke billeder der ville passe godt ind i de enkelte bogstaver. Har I et foretrukne ønske, så skriv det til os når I sender billederne. Ellers tilpasser vi billederne til bogstaverne.

Når vi modtager billeder laver vi en hurtig redigering af billederne så farverne bliver klarest muligt

79.00 DKK3,799.00 DKK

Ryd